Έκανε το μπαμ με Χρήστο Μετικάνο ο Μακεδονικός Κοζάνης

 

Έδωσαν τα χέρια Μακεδονικός Κοζάνης και Χρήστος Μετικάνος 

Ο φετινός Μακεδονικός στοχεύει συγκεκριμένα έχοντας σαν κύριο μέλημα του στο να κάνει ένα δυνατό σύνολο  με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώνονται από την «παλιά φρουρά» αλλά και από το «νέο αίμα του συλλόγου».

Έτσι λοιπόν, ο Μακεδονικός απέκτησε τον ποιοτικό μέσο Χρήστο Μετικάνο  οποίος τη νέα σεζόν  θα φοράει την κυανόλευκη φανέλα Η μεταγραφή του έμπειρου μέσου  θα ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο της ομάδας που μαζί με  τα υπόλοιπα παιδιά  θα κάνουν τη  διαφορά στη μεσαία γραμμή. Η προσθήκη Μετικάνου  δείχνει ότι η ομάδα  του Μακεδονικού  έχει όλα τα φόντα και τη νέα χρονιά να  έχει πρωταγωνιστικό ρόλο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Αυτό το πλάνο έχει καταστρώσει η διοίκηση, με τον νέο τεχνικό Μάκη Μαλούτα  γνωρίζοντας ότι με στοχευμένες κινήσεις ο Μακεδονικός  θα είναι άκρως ανταγωνιστικός.

Πλούσιο το βιογραφικό του Χρήστου Μετικάνου. Έχει αγωνιστεί   σε υψηλό επίπεδο σε εθνικές κατηγορίες και σε ομάδες όπως η Κοζάνη, ο Μακεδονικός Φούφα, η ΑΕΠ Καραγιαννίων, και  Πρόοδος  Κομνηνών (Δ' Εθνική),  Επίσης έχει παίξει σε ΑΕ Κοζάνης, Ακρίτες Κοζάνης, Αλιάκμων Αιανής και πέρυσι στο Βελβεντό

Ο Μακεδονικός Κοζάνης καλωσορίζει τον Χρήστο στην ομάδα και του εύχεται υγεία  και ακόμα περισσότερες προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες  .

Σχόλια