Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση του Μακεδονικού Κοζάνης

 


 Άλλες τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μακεδονικός Κοζάνης    που ενισχύουν ακόμα περισσότερο  το ρόστερ.Πρόκειται για τρεις νεαρούς και φιλόδοξους  ποδοσφαιριστές.
Τους 20χρονους Αλέξανδρο Μεντεσιδη (τερματοφύλακας),  Αποστόλη  Δάλλη (αμυντικός ) και μια επιστροφή ουσιαστικά του Στέφανου Στεφανίδη (μεσοεπιθετικός).



Ο  ανερχόμενος γκολκίπερ Αλέξανδρος Μεντεσίδης γεννημένος το 2003,   πρωτοφόρεσε  γάντια από πολύ μικρός στην Ακαδημία του Μακεδονικού Κοζάνης. Στη συνέχεια έπαιξε στην Κοζάνη 2004 και τα τελευταία χρόνια ήταν στην ΑΕΠ Κοζάνης (Κ19 στη fl2  και Γ' εθνική).


Ο Αποστόλης Δάλλης γεννημένος το 2003 είναι  ένας γρήγορος ακραίος αμυντικός  που τον διακρίνει το αγωνιστικό  πάθος.  Ξεκίνησε από τις  ακαδημίες του Α.Ο. Κρόκου και στη συνέχεια είχε την ίδια πορεία με τον Μεντεσίδη (Κ19 στην ΑΕΠ fl2 και Γ' εθνική).


 
Επέστρεψε στον Μακεδονικό Κοζάνης και  ο Στέφανος Στεφανίδης.  Ο νεαρός μεσοεπιθετικός γέννημα θρέμμα  του Μακεδονικού γεννημένος κι αυτός το 2003 
μετά από ένα χρόνο απουσίας του στον Εορδαϊκό επιστρέφει και θα δυναμώσει τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η οικογένεια του Μακεδονικού καλωσορίζει στην  ομάδα  τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αλέξανδρε, Στέφανε και Αποστόλη σας ευχόμαστε υγεία  και πολλές επιτυχίες.

Με αυτές τις τρεις προσθήκες, το ρόστερ του Μακεδονικού κλείνει. Η διοίκηση  σε συνεργασία  με τον νέο προπονητή Μάκη Μαλούτα  δημιούργησε ένα δυνατό ρόστερ.
Μ' ένα κράμα νέων ποδοσφαιριστών από τη μια αλλά και έμπειρων ποδοσφαιριστών  από την άλλη o Μακεδονικός έχει στόχο το καλό ποδόσφαιρο κι  από κει και πέρα ότι ήθελε προκύψει...

Σχόλια