Ευχαριστήριο του Μακεδονικού Κοζάνης στον κ. Αθανάσιο Τάτσινα και στον καρδιολόγο κ. Στάθη Κουλούρη

  

Πριν δύο περίπου χρόνια ο κ. Αθανάσιος Τάτσινας δώριζε στον Μακεδονικό Κοζάνης έναν απινιδωτή με σκοπό να χρησιμοποιηθεί πέραν του Μακεδονικού και στο ΔΑΚ Κοζάνης αλλά και όπου αλλού θα χρειαζόταν, δείχνοντας έτσι  την ευαισθησία του στην ανθρώπινη ζωή . Μάλιστα τότε είχε κάνει την ευχή αυτός ο απινιδωτής να χαλάσει αχρησιμοποίητος .



Να όμως που  ο συγκεκριμένος απινιδωτής χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης στον αγώνα της ομάδας της  Κοζάνης με την Λάρισα και να σώσει τη ζωή του προπονητή τερματοφυλάκων της Λάρισας και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Κοζάνης Παναγιώτη Νάση.

Ο Μακεδονικός Κοζάνης θέλει για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τον κ. Αθανάσιο Τάτσινα για τη δωρεά του Απινιδωτή αλλά να τον ευχαριστήσει και πάλι για την αντικατάσταση των ηλεκτροδίων   του Απινιδωτή  ( είναι και αυτά κοστοβόρα) τα οποία  μετά τη χρησιμοποίηση τους έπρεπε να αντικατασταθούν.



Επίσης ο Μακεδονικός Κοζάνης οφείλει  να ευχαριστήσει και τον ειδικό καρδιολόγο κ. Στάθη Κουλούρη για την τοποθέτησή των ηλεκτροδίων  και την ενεργοποίηση εκ νέου του Απινιδωτή. Ο κ. Κουλούρης πάντα δίπλα και πάντα έτοιμος να προσφέρει τη βοήθεια του σε όποιον την χρειαστεί.

Τέτοιες ενέργειες ζωτικής σημασίας σαν του κ Τάτσινα και του κ. Κουλούρη δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας, αλληλεγγύης, ανθρωπισμού. Ευχόμαστε να βρουν μιμητές για το καλό της κοινωνίας μας

Με εκτίμηση και ευχαριστίες το Δ.Σ του Μακεδονικού Κοζάνης


Σχόλια