Κι ο Μακεδονικός Κοζάνης δίπλα στην Ευαγγελία - Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε το θαύμα; - Πάμε να γίνουμε μέρος μίας ιστορίας με ευχάριστο τέλος! Δε

 



Και ο Μακεδονικός Κοζάνης στέκεται δίπλα στην Ευαγγελία. 
Σήμερα το απόγευμα ο έφορος των τμημάτων υποδομής του Μακεδονικού Κοζάνης κ. Κοβαλέγγος Δημήτρης συναντήθηκε στο στρατιωτικό γήπεδο  με τον πατέρα της Ευαγγελίας, κ. Ντάγκα Κωνσταντίνο και παρέδωσε το φάκελο με το ποσό που μαζεύτηκε από όλη την οικογένεια του Μακεδονικού Κοζάνης και την Ακαδημία του. 

Μικροί σε ηλικία αθλητές, προπονητές, έφοροι, γονείς, διοίκηση  και η αντρική ομάδα  συνέβαλαν στο να μαζευτεί ένα συμβολικό ποσό για την Ευαγγελία.

Η Ευαγγελία έχει διαγνωσθεί με 95% δυστονική κινητική αναπηρία.

Η μόνη επιλογή θεραπείας για να παραμείνει με διαυγή εγκέφαλο και ελπίδες είναι το DPS. Πρωτοποριακή θεραπεία που δημιουργεί ηλεκτροδιεγερση εγκεφάλου. 

Θα χρειαστεί μια 8ωρη επέμβαση και μια πολύμηνη αποκατάσταση με σύνθεση θεραπειών και απο-θεραπειων και φυσικά πολλή πολλή αγάπη.

Αυτό χρειάζεται να συμβεί άμεσα στο Λονδίνο στο EVELINA LONDON HOSPITAL απ τον κορυφαίο ιατρό ZEAN -PIERRE SAO MING HIN

Η επέμβαση θα καλυφθεί από τον ΕΟΠΥ και πιθανόν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η μεταφορά της θα πραγματοποιηθεί με πολεμικό αεροσκάφος.

Όμως οι περιφερειακες δαπάνες στέγασης, σίτισης θεραπειών ,φυσικοθεραπειών στο Λονδίνο ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τους πρώτους μήνες και μόνο. Μετά την επέμβαση η παρουσία της οικογένειας και κυρίως της αδερφής της θα βοηθήσει στη θεραπεία της Ευαγγελίας ίσως και περισσότερο από τα φάρμακα.

Κι όπως έγραψε  ο γνωστός σε όλους μας Γιάννης Σερβετάς .. Τί λέτε; Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε το θαύμα; 

Πάμε να γίνουμε μέρος μίας ιστορίας με ευχάριστο τέλος. Πάμε να τροφοδοτήσουμε με αγάπη την Ευαγγελία και να μην επιτρέψουμε να σβήσει το υπέροχο χαμόγελο.

Σχόλια