Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΟ Κρόκου - Μακεδονικός Κοζάνης 0-2 | φωτο - βίντεο



Κάτω από ακατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή του αγώνα λόγω παγετού, δυνατού αέρα και με τη βροχή να πέφτει παγωμένη ο Μακεδονικός πήρε τη νίκη μέσα στον Κρόκο με σκορ 0-2.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος σ' αυτή την αναμέτρηση, μ'  αυτές τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και που κατάφεραν να τη φέρουν εις πέρας.

 Χαρακτηριστικό ήταν πως με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή όλοι έτρεξαν κατευθείαν στα αποδυτήρια μη μπορώντας ακόμα και να μιλήσουν.

Στα αγωνιστικά τώρα κι όσο μπορούσε να διεξαχθεί η αναμέτρηση ,το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους απο τη μια που ,είχαν με το μέρος τους τον αέρα, να είναι επικίνδυνοι και να δημιουργούν καλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Βαρυτιμίδη.

 Από την άλλη κι ο Μακεδονικός που έφτανε με δυσκολία στην αντίπαλη περιοχή λόγω αντίθετου αέρα, δημιούργησε κι αυτός κάποιες ευκαιρίες να ανοξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή του Μακεδονικού έχοντας αυτός τον αέρα με το μέρος του ήταν καθολική , δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σημείωσε δύο γκολ με τον Μετικάνο και τον Σακαλή φτάνοντας σε μια παγωμένη κυριολεκτικά νίκη.




 βίντεο λίγο πριν την σέντρα 

το φιλμ του αγώνα 

Στο 1' σουτ Τουρτούρα από κοντά διώχνει ο Βαρυτιμίδης

Στο 22' σουτ Τσιάρα άουτ

Στο 35' σουτ Δάλη άουτ.

Στο 44' σέντρα σουτ Τζέλου Δ διώχνει σε κόρνερ ο Μούσιος.


Στο 65' φάουλ Μετικάνου δε μπορεί να διώξεις ο Μούσιος και γίνεται το 0-1.

Στο 67' σουτ Θωμά Τζέλου διώχνει σε κόρνερ ο Μούσιος.


Στο 77' Τζέλος στον Σακαλή κι από κοντά κάνει το 0-2.

ΑΟ Κρόκου  (Τσιρέκας): Μούσιος,  Γιαννόπουλος (74' Μουσαφίρης) Καραδήμος,  Καρανάνος Γ.,  Μανώλας,  Τουρτούρας,  Τσέπουρας (82' Κουτρέτση),  Βογδόπουλος,  Τσιάρας,  Τζιαστας, Ντανάτσας (62' Τούνας). 

Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Βαρυτιμίδης, Μαντζώκας, Δάλλης (46' Τσίτσαρης), Πολυχρονιάδης, Ευθυμιάδης, Μαλούτας, Μετικάνος, Τζέλος Δ., Τζέλος Θ., Σακαλής, Βαλταδώρος (72' Πιλικίδης). 



Διαιτητής: Καλδάνης 

Βοηθοί:  Στεργιάδης, Δημητρίου 

Σχόλια