Α ΕΠΣ Κοζάνης: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Μακεδονικός Κοζάνης 4-1 | φωτο

  


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Αρδασσα  αντέδρασε γρήγορα γύρισε το παιχνίδι Τούμπα και πήρε μια επιβλητική νίκη με αντίπαλο τον Μακεδονικό Κοζάνης ( σκορ ημιχρόνου 2-1) 

Μπορεί ο Μακεδονικός να προηγήθηκε αλλά η Άρδασσα  φανερά καλύτερη  από το 25' και μετά δεν άφησε στον μέτριο  Μακεδονικό περιθώρια να ελπίζει πως θα έφευγε  απο το παιχνιδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενουμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ  0-1 με τον Σακαλή αλλά οι γηπεδούχοι πριν κλείσει το Α ημίχρονο με δύο όμορφα  γκολ  του Τοπάλη και του Ρουσσάκη Στ. σε δύο λεπτά (38' και 40' ) γύρισαν το ματς  στο 2-1.Στο δεύτερο μέρος  ο Μέγας Αλέξανδρος συνέχισε  να πιέζει και με γκολ του Βασίλα στο 57' και του Σιδηρόπουλου στο 80' διαμορφωσε το τελικο  4-1.

Ο Μακεδονικός από το 58' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κεϊσίδη.

 Μία κόκκινη που όπως υποστήριξε ο Μακεδονικός  κρίνεται αυστηρή αφού ναι μεν η μπάλα βρήκε το χέρι του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού, αλλά στη συνέχεια της φάσης αφού ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα η Αρδασσα σημείωσε γκολ .

Σύμφωνα με τον τελευταίο  κανονισμό ο παίκτης που υποπίπτει  σε  παράβαση (χέρι) δεν τιμωρείται εάν η  μπάλα στη συνέχεια της φάσης καταλήξει στα δίχτυα   με τον  διαιτητή να  έχει αφήσει προηγουμένως το πλεονέκτημα στην  ομάδα που βρίσκεται στην επίθεση. 

Η απόφαση αυτή να τονίσουμε  όμως,  δεν επηρέασε το τελικό αποτελεσμα αλλά ούτε και  μειώνει τη δίκαιη νίκη των γηπεδούχων .

Στο 4' φάουλ Μετικάνου μέσα στην περιοχή, κεφαλιά Κεΐσογλου μπλοκάρει ο Χρυσοστομίδης. 

Στο 14' σουτ Τοπάλη λίγο έξω.

Στο 16' σέντρα Κεΐσογλου χάνει τη μπάλα ο Χρυσοστομίδης κι απο κοντά ο Σακαλής κάνει το 0-1.

Στο 38' με συρτο σουτ του Τοπάλη γίνεται το 1-1

Στο 47' κόρνερ Τοπάλη σουτ Ρωσσίδη Α κόντρα κόρνερ.

Στο 55' μπαλιά Κεΐσογλου Στο δεύτερο δοκάρι , σουτ Τζέλλου Δ , λίγο έξω.

Στο 57'  με ωραίο σουτ ο Βασίλας θα γράψει το 3-1

Στο 60' δεύτερη κίτρινη κόκκινη στον Κεϊσίδη

Στο 80' με σουτ ο Σιδηρόπουλος θα ανεβάσει τον δείκτη του δκορ στο 4-1.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Καλπακίδης ):  Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλο,Ρωσσίδης Μ (81' Ξανθόπουλος), Μωυσιάδης Θ, Ρωσσίδης Α, Βασίλας (62' Τσελενγγίδης), Σερσέμης, Ρουσσακης Ε (62' Παναγιωτίδης), Τοπάλης (81' Ελευθεριάδης), Μαυροματίδης (81' Μωυσιάδης Α.).


Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας):  Βαρυτιμίδης, Μόσχος, Πολυχρονιάδης (73' Στεφανίδης), Κεϊσίδης, Ευθυμιάδης, Μαλούτας (60' Ματζώκας), Μετικάνος (80' Μέρος), Σακαλής, Τζέλος Θ, Τζέλος Δ. (80' Παπαδόπουλος), Κεΐσογλου (80' Φεϊζίδης).


Διαιτητής: Κωνσταντινίδης 

Βοηθοί: Πραχάλης,  Σίας  Κ. 

περισσότερες φωτογραφίες ΚΛΙΚ εδω

Σχόλια