Μακεδονικός Κοζάνης γεμάτο ρόστερ με το «καλημέρα» και τι ισχύει για νέες μεταγραφές - Από την Δευτέρα στην κυκλοφορία και οι κάρτες διαρκείας

 

Πριν ακόμη ξεκινήσει το  στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Μακεδονικού ,η ομάδα της Κοζάνης  έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του προγραμματισμού της.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν γίνουν  άλλες μεταγραφές στη συνέχεια, υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα γεμάτο ρόστερ στο οποίο μπορεί να βασιστεί ο Μάκης Μαλούτας.

Το ρόστερ της ομάδας  του Μακεδονικού  όπως αναφέραμε  πιο πάνω έχει σχεδόν συμπληρωθεί, η ομάδα θα κινηθεί για ένα τερματοφύλακα και ίσως για  ένα ακόμη επιθετικό.

 Ο προπονητής κ. Μάκης Μαλούτας  μέσα από την προετοιμασία που ξεκινάει  την Παρασκευή 28 Ιουλίου  7.00 μ.μ.  στη Νέα Νικόπολη  και από τα φιλικά παιχνίδια θα αρχίσει σιγά σιγά να μοντάρει την ομάδα με στόχο να είναι έτοιμη με την  έναρξη του κυπέλου  πρωταθλήματος.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια Διαρκείας 

Εισιτήρια διαρκείας του Μακεδονικού Κοζάνης ..Μια σχέση διάρκειας ..Θέλουμε  τον φίλαθλο κόσμο δίπλα μας

Ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα  (24/7) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  της ομάδας του Μακεδονικού Κοζάνης για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024

Σχόλια